Lei en elektrisk bysykkel i Ski!

Nå kan du enkelt og billig leie en elektrisk bysykkel for å transportere deg på en klima- og miljøvennlig måte i Ski kommune.

Ordningen gir deg mulighet å prøve el-sykkel, et praktisk og populært transportmiddel som også gir deg bevegelse og bedre helse.

Du finner el-bysyklene ved inngangen Ski storsenter.

Foreløpig er det kun etablert denne ene ladestasjonen for el-bysyklene, men ordningen er under utvikling og flere ladestasjoner skal etableres i løpet av 2017. El-bysykkelordningen skal også utvides med flere sykler i 2017. Dersom du har forslag til hvor det bør komme nye ladestasjoner, kan du sende en e-post til Anders.Berggren@ski.kommune.no. Dine innspill vil da bli vurdert i videreutviklingen av ordningen.

Du kan velge mellom tre alternative abonnementstyper:

Alternativ A: Fast timepris
Standard abonnement er fast timepris, kr 25,- pr påbegynt time.

Alternativ B: Sesongkort:
Sesong-abonnementet koster kr 1000,- og kr 10,- pr påbegynt time

Alternativ C: Månedsabonnement
Månedsabonnement koster kr 250,- og kr 10,- pr påbegynt time

Det er mulig å leie el-bysykkel flere ganger daglig, selv med alternativ A.

Som sesong- og måneds-abonnent får du ditt eget elsykkelkort, og kan reservere sykkel via Internett hjemmefra inntil 60 minutter før avreise, før du går til ladestasjonen.

Mer informasjon om ordningen finner du via knappen under.

Registrer deg og lei en el-bysykkel!

Publisert: 29.08.2017 13:56
Sist endret: 11.09.2017 16:05