Facebook ikon Twitter logo Print side

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Vennskap i uke 37

I uke 37 har vi igjen hatt fokus på vennskap på Hebekk. Vi har snakket om inkludering, vennskap og antimobbing. Det er nyttig å minne elevene på hvor viktig dette tema er nå i begynnelsen av skoleåret, og vi ser heldigvis at det er et tema som engasjerer mange.

Flere klasser har laget små kunstverk med vennskap som tema, og alle har vært inne på Udirs nettressurs nullmobbing.no. Ukeskampanjen avsluttet som vi pleier med samling ute i skolegården. Vår nylig valgte elevrådsleder Emil fra 7. klasse ønsket alle velkommen på et flott vis før alle elever, lærere og ansatte på skolen sang BlimE- sangen. Siden Hebekk i år er "Syngende skole" benyttet vi anledningen til å ta noen flere fine sanger. Vi sang "Være den du er", og så tok  vi hverandre i hendene og avsluttet allsangen med "En lang, lang rekke med venner". Helt til slutt sang 5.,6. og 7. klasse "That´s what friends are for" for de yngre elevene.

Vi har noen flotte elever her på Hebekk som vi blir ekstra stolte av når de skaper så fine øyeblikk sammen!

elever i skolegården  forsangere  jenter  barn synger  6. klasse  små elever  6. trinn 

Her har noen jenter på 6. trinn en tegneaktivitet for de ynger barna i friminuttet. De gjorde en flott innsats for å inkludere de som ikke hadde noe å drive med i friminuttet!

Jenter som tegner  tegnende jenter


Publisert: 16.09.2016 11:29
Sist endret: 16.09.2016 12:36