NRK filmet "dyredagen" på Hebekk

Fredager og "skolens time" er ukas høydepunkt for mange elever. Fredag i uke 20 fikk vi i tillegg besøk av NRK-super redaksjonen som ville lage et innslag fra den populære "dyredagen".

Det er kreative lærere som står bak opplegget der elever får ha med seg kjæledyrene sine på skolen. "Dyredagen" er en årelang tradisjon, og det er like morsomt å se hvilke dyr som kommer på besøk hver gang. Dyreeierne er svært stolte når de forteller om sitt dyr, og publikum i salen følger engasjert opp med en masse sprøsmål. Elevene lurer på alt fra alder og rase til matvaner og dorutiner. Lærerne avvikler opplegget med en imponerende logistikk, og selv katt og hund møtes i gangen uten at det blir nevneverdig rabalder. Ny gjest av året var en stor og staselig hane som vekket skikkelig begeistring hos publikum!

Besøket fra NRK satte en ekstra spiss på arrangementet denne gangen, og alle venter i spenning på å se innslaget som etter all sannsynlighet kommer på Supernytt (kl. 19.30 på NRK Super) i nærmeste fremtid.

elev med katt engasjerte elever nrk filmer jente og hund

Publisert: 24.05.2017 10:31
Sist endret: 24.05.2017 11:07