Facebook ikon Twitter logo Print side

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Hurra! Vi har åpnet gymsalen!

Forventningsfulle gjester, elever og ansatte samlet seg i gymsalen mandag morgen for å være med på åpningen av Hebekk skoles nye gymsal. Det var med en viss ærbødighet vi tråkket inn på det nye gymsalgulvet i sokkelesten, for her er alt splitter nytt og veldig fint!

Prominente gjester som varaordfører, kommunalsjef, arkitekter og prosjektleder møtte også opp for å få med seg snorklipping, taler og underholdning. Korpset fremførte to flotte nummer før rektor overrakte et klokkespill i gave i anledning at Hebekk skolekorps i år fyller 50 år.  

Det kunne ikke være gymsalåpning uten innslag av fysisk aktivitet, og varaordfører imponerte stort da hun sammen med en gruppe flinke elever viste turnkunster for de nærmere 500 publikummere. Vi fikk også se noen dyktige fotballspillere fra 2.- 7. klasse som viste fotballtriks og dribleferdigheter. 

Elevrådet sto for selve snorklippingen, og når Vegard fra TL dro i gang med felles dans sto stemningen bokstavelig talt i det høye gymsaltaket. Vi takker alle som har bidratt til å realisere gymsalen, og vi takker alle som bidro til at vi fikk en så fin åpning. En stor takk går også til Coop Prix som sponset oss med frukt til alle elever! 

Etter åpningen fikk flere klasser prøve ut gymtime i gymsalen, og ryktene sier at alle var svært fornøyde med å gymme under tak etter mange måneder med utegym! 

7. trinn korpset alle danser  snorklipping  turn fotball dansende barn dans 2 


Publisert: 13.11.2017 15:08
Sist endret: 13.11.2017 15:42