Facebook ikon Twitter logo Print side

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Hebekk skole offisielt åpnet

Den offisielle åpningen av skolen ble en flott dag der elevene våre skinte om kapp med det flotte skolebygget.

 Det var en høytidlig åpning med besøk av rådmann, kommunalsjef, politikere, FAU, arkitekter, designere, leverandører, entreprenør mm. I tillegg til at alle elevene sang og danset i aulaen, fikk vi høre musikk fra tre reresesntanter fra Hebekk skolekorps. Hebekk skole har fått en flott flygel, og da lærer Andrea S. Moreanu spilte var det helt musestille i aulaen. 

Det var mange som ville holde tale, og skolen fikk mange flotte gaver. Vi fikk blomster og én klokke til å ha ute og én klokke til å ha inne. Av Ski kommune fikk vi et tre til å plante i den fine nye skolegården vår. Rektor oppfordret alle gjestene til å hive seg med i dansen da BlimE -dansen startet. De sporty gjestene svingte seg med, og det så ut til at alle hadde det riktig gøy! Da elevene avsluttet med skolesangen "Hebekk skole ned´på jordet" var mange rørte, og alle vi som jobber på skolen var utrolig stolte av elevene våre. 

Etterpå fikk alle elevene is som Kiwi hadde vært så greie å sponse FAU med. Gjestene fikk også omvisning på skolen av flinke 7. klassinger. 

Vi takker alle som var med for en fin åpning! Vi er så fornøyde med den nye skolen vår!

 

varaordfører  

Varaordfører Camilla Hille klippet snoren

ledelsen

Ledelsen i sin fineste stas for anledningen!


Publisert: 14.09.2018 08:43
Sist endret: 14.09.2018 09:35