Facebook ikon Twitter logo Print side

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


God påske!

Info til elever og foresatte vedrørende innflytting i nybygg

Vi har som kjent hatt vannlekasje i nybygg. Etter mye frem og tilbake vil vi nå likevel kunne flytte inn i nybygg mot slutten av april. Det blir veldig bra!

Etter påske vil vi måtte bruke mye tid til rydding i forbindelsen med flytteprosessen. Alle paviljonger skal fjernes innen slutten av april. Vi må også rydde ut alt av 98-bygget i administrasjonen og arbeidsrommene til lærere innen innflytting. Betonmast, vår entreprenør, vil starte arbeidet med rehabilitering så snart vi har flyttet ut av 98-bygget.

Det er 4.-7. trinn som skal inn i nybygg, og vi flytter over i perioden 20.04-25.04. Det er mye logistikk rundt innflytting og en del inventar skal over i nybygg. Vi har behov for bærehjelp av litt tyngre ting som skap etc.Vi har derfor bedt FAU om hjelp til en dugnad tirsdag 24.april på ettermiddagstid.Vi kommer nærmere tilbake til dette, men håper vi kan få med mange av dere da!

1.-3. trinn skal forbli i klasserommene sine frem til skoleslutt. Disse klasserommene vil pusses opp i sommerferien.
Uteområdeneskal også etter planen være ferdig til skolestart. Det blir mye jobbing utomhus i vår og sommer, og mer informasjon rundt dette kommer vi tilbake til.

Vi gleder oss stort til å flytte inn i nybygg!

Med ønske om en riktig god påske!

Hilsen rektor

påske


Publisert: 22.03.2018 14:13
Sist endret: 22.03.2018 14:28