Facebook ikon Twitter logo Print side

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


God jul!

De siste dagene før juleferien er ofte hektiske, og slik har det vært også på Hebekk skole. Det har vært travel aktivitet med klipp og lim rundt om, og vi har hatt mange fine fellessamlinger med store og små.

Mange vil nok særlig huske samlingen i aulaen da to unge jenter fra Mysen kom og fortalte om barnehjemsprosjektet de har startet i Kenya. Barnehjemmet har ansvar for 67 foreldreløse barn, og er startet på initiativ fra disse to jentene da de var 12 år gamle. Budskapet deres var at alle kan gjøre en forskjell for noen som trenger hjelp. Besøket gjorde inntrykk på elevene, og vi vil takke Sara Jorud Østrem og Andrea Solbrekke Lysaker for at de kom og holdt foredrag for oss. For noen forbilder!

Før jul har vi vikrelig kunnet merke at vi en en syngende skole. Mange trinn har hatt avslutninger med mye sang og underholdning. I kirken hadde 5. trinn og 3. trinn ansvar for innslag, og de flinke elevene skapte fin julestemning. På skolen hadde vi alternativ markering i den julepyntede aulaen der det ble lest julefortelling og sanginnslag.

I desember er det ikke bare nissen som gir gaver, men også FAU ved Hebekk skole. Intet minder enn 170 000 kr har de greid å skaffe fra Sparebankstiftelsen. Pengene skal gå til ny grillhytte, og vi gleder oss til den kommer. TUSEN TAKK! 

Vi på Hebekk skole vil ønske alle elever, foresatte, ansatte og øvrige samarbeidspartnere en riktig god juleferie! 

Første skoledag etter ferien er 3. januar.

FAU   kirka 1. klasse tre ute


Publisert: 20.12.2018 14:04
Sist endret: 20.12.2018 14:36