Gravearbeid

Gravearbeid i Skolebakken

Kråkstad renseanlegg skal legges ned. I den forbindelse gjøres det omfattende arbeid på rørsystemet - se vedlegg.

Arbeidet fører til at Skolebakken vil være stengt og at alternativ omkjøringsvei må benyttes for å kjøre til skolen.
Vi ser at dette kan være uheldig. I omkjøringsveien ned Elvebakken mot krysset til Skolebakken blir det svært glatt med økt trafikk. Skolen vil be om ekstra fokus på strøing / salting. Det vil også være til hjelp om vi sammen klarer å redusere biltrafikken ved at eleven går det siste stykket, eventuelt at flere kjører sammen.

Ski kommune ved kommunalteknikk som er ansvarlig for prosjektet, anbefaler å bruke parkeringsplassen ved samfunnshuset for "kiss and ride". Kommunalteknikks side for graveprosjektet finner du her.

Mvh Rune Solberg

Publisert: 17.12.2018 12:56