Ski Stand Up: Tommy Steine, Fredrik Steen m.fl.

Ski Stand Up sesongdebuterer med ny ankermann og med både veteraner og nytt komikerblod i rekkene!

Thomas Leikvoll leder det hele som vert og konferansier.

Finnmarkingen har de siste 20 år bodd på Nesodden, Dermed er Follo- og det lokale alibiet ivaretatt. Thomas er en erfaren konferansier som evner å skape hygge, varme og mye latter i sitt møte med publikum. Thomas har også vært komiker på Ski Stand Up tidligere.

Billetter: 150,- i forhåndssalg (følg link over) og 200,- i døra på arrangementsdag.

 

Det er en glede å kunne åpne vårsesongen med en fabelaktig gjeng komikere. Vi er stolt over å kunne presentere disse:

 

Tommy Steine:

Tommy begynte sin komikerkarriere allerede i 1994, og er således en av de standup-komikerne som har holdt på lengst. Siden starten har Tommy rukket å ha mer enn 3000 liveshow og forestillinger. I tillegg har Tommy jobbet på TV som programleder og skuespiller i over 12 år, og med det rukket å være med i over 200 tv-programmer, hovedsaklig på TV2.

Som komiker er Tommy i dag først og fremst populær for sin unike kontakt med publikum, og evnen til å lage de fleste tekster enten det er i firmasammenheng eller på livescene. Tommys tolkninger av alle ulike dialekter og språk må også trekkes frem.

Det som allikevel kanskje betegnes som Tommys største pluss, er hvor seriøst han alltid forbereder seg, enten det er for å opptre på julebord eller om det er premiere på nytt show. For som Tommy selv sier: "Forberedelse er mitt eneste våpen…, derfor øver jeg sikkert mer enn 20 timer hver eneste uke i tillegg til jobbingen".

 

Fredrik Steen:

Fredrik Steen er en av veteranene i det norske stand up-miljøet som slo rot i Oslo på begynnelsen av 1990-tallet. I år er det tjue år siden han tok sine første stand up-steg på en liten kafé på Majorstua, og siden er det blitt mer enn 2500 show og forestillinger fra den svært morsomme og skarpe tungen fra Sunnmøre. Fredrik er en samfunnsengasjert og uredd komiker, og letter på steiner der mange andre går forbi.

I 1997 skapte Fredrik revyfiguren «Hildegunn Moltubakk» som fremdeles er en av Norges største revysuksesser i nyere tid. Mer enn 150.000 mennesker over hele landet så showene med den eksentriske husmoren og svogeren hennes. Dersom den rette andledningen byr seg, dukker Hildegunn opp innimellom – og gir deg en opplevelse du sent vil glemme.

Fredrik er dessuten en av hovedkarakterene i komiserien Match som har hatt stor suksess på NRK i disse dager, og fikk sågar terningkast 6 for sin innsats der.

Vi har dessuten med oss en av de nye håpene for standup-scenen. Og ei som til alt overmål er fra Ski.

 

Frida Andersen:

Frida Andersen tilhører en ny og dyktig elite av unge komikere. Ei selvironisk bygdejente med et sylskarpt blikk for de ulike mennesketyper. Hun har gjort kampen mot stereotyper og forutinntatthet til sin fanesak, men innrømmer glatt at hun ikke er hakket bedre enn noen andre.

Dette er ei jente du vil huske, og siden kunne si "Jeg så henne før alle andre".