Made In America Show

Rock'n Roll i Rådhusteatret i Ski! Marian Aas Hansen og Zelimir gjester Rådhusteatret med sitt Made In America-show, og med seg har de brødrene Hjemmen i Crowtown, strålende musikere og korister.

Selveste Chan Romero tar også turen helt fra USA for å gjeste showet. Dette er mannen som skrev "Hippy Hippy Shake"!

"Made In America Show" tar for seg tradisjonell amerikansk musikk som så mange elsker over alle landegrenser. Med høydepunkt fra blues, country, rock'n roll og gospel. Her skal vi feire de mest fantastiske artistene som Elvis, Dolly Parton og Johnny Cash, for å nevne noen.

Marian startet sin musikalske karriere i tenårene i storband med fremføringer innenfor tradisjonell amerikansk jazz og swing. Siden slutten av 1990-tallet har hun markert seg med sine album, konserter, TV-opptredener og sceneshow, inkludert "It's Showtime" med Kåre Conradi og "Showgirls". Marian deltok også i NRKs "Stjernekamp" i 2016.

Zelimir er fra Jugoslavia og har vært rock'n roll-sanger, låtskriver og produsent siden 11-årsalderen. Han er mest kjent i Skandinavia for å være frontfiguren for Color Line og for hans siste single "Judy" som entret #100 iTunes Country Music i over 10 land.

For tiden rocker han Oslo Nye Teater i sin kjente stil, og er snart klar for sin første "Rockin' X-mas Big Band Tour" sammen med Marian og lokale storband.

Marian og Zelimir gleder seg veldig til å besøke Rådhusteatret i Ski!