Kontakt oss

Facebook ikon Twitter logo Print side

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Utleie av lokaler

Ski kommune leier ut ulike lokaler til bruk for kommunens innbyggere.

Ved skolene og idrettshallene samt peisestua på Dagbo er det kun lag og foreninger som kan søke. Barn og ungdom har førsteprioritet. Servicesenteret leies ut kun til lag og foreninger som utøver sin virksomhet som en del av senterets intensjoner, samt åremålsdager for pensjonister.

Vi er i gang med et nytt utleieprogram som vil bli publisert her så snart det er helt ferdig. Foreløpig må man kontakte Kultur og fritid på epost: postmottak@ski.kommune.no  eller på tlf. 64 87 87 05/06.  

Utleiepriser pr. 01.01.17

 

Skolebygg

Fast leie i skolebygg er det Kultur og fritid som behandler, mens alle forespørsler om sporadisk utleie av skolelokaler skal gå direkte til den enkelte skole for godkjennelse og henting/levering av nøkler.      Søknadsskjema fast leie skolebygg. Søknadsfrist er 1. mai hvert år.

Siggerud skole, Bøleråsen skole, Vevelstadåsen skole, Langhus skole, Gamle Vevelstad ungdomsskole (gymsal), Ski skole, Ski ungdomsskole, Hebekk skole, Finstad skole, Kråkstad skole og Skotbu skole og barnehage. (Haugjordet ungdomsskole leier ut alt selv).

Idrettshaller 

Kultur og fritid behandler søknader om fast leie i hallene, det gjelder Siggerudhallen, Skihallen, Kråkstadhallen, Langhushallen og Follotrykk Arena. Søknadsskjema fast leie haller. Søknadsfrist er 1. mai hvert år.

Svømmehaller

Ski bad, Langhus bad, Kråkstad bad og varmtvannsbasseng på Dagbo og Finstadtunet.

Kultur og fritid fordeler tidene i de to varmtvannsbassengene.

Søknadsskjema fast leie kommunale bygg. Søknadsfrist er 1. mai hvert år.

Waldemarhøy bygde- og kultursenter

Midt i Ski sentrum ligger dette vakre huset med flere lokaler for utleie. Til daglig (mandag - torsdag) holder Frivilligsentralen til her med mange aktiviteter, mens Friskliv og Rehab-avdelingen har kontorer i 2. etasje. Det er en stor sal i 1. etasje (Kloumansalen) med kjøkken og salong som kan leies ut på kveldstid og helger, til møter og selskaper.

Adressen er: Waldemarhøyveien 13, 1400 Ski

Søk om å leie Waldemarhøy

Waldemarhøy i kveldssolWaldemarhøy Kloumansalen (storsalen) i 1. etasjeWaldemarhøy kjøkken i tilknytning til storsalenWaldemarhøy Røkeværelset i 1. etasjeWaldemarhøy park øst

Langhuset

Langhuset er et forsamlingshus med en storsal med kjøkken i hovedetasjen, et mindre møterom i underetasjen samt tilfluktsrom til forskjellige fysiste aktiviteter. I loftsetasjen er det et lite møterom med plass til ca. 10 personer.

Adressen er: Gamle Vevelstad vei 34, 1405 Langhus

Søk om å leie Langhuset

Langhuset med hovedinngangLanghuset storsal i hovedetasjenLanghuset kjøkkenLanghuset møterom Rudsplass

Kråkstad samfunnshus 

Et forsamlingshus med storsal (120 personer), spisesal (60 personer) og kjøkken. Et typisk 50-tallshus.

Adressen er: Kråkstadveien 130, 1408 Kråkstad

Søk om å leie Kråkstad samfunnshus

Kråkstad samfunnshus Kråkstad samfunnshus storsal med sceneKråkstad samfunnshus spisesalKråkstad samfunnshus kjøkkenKråkstad samfunnshus sceneKråkstad samfunnshus garderobeKråkstad samfunnshus garderobe 2Kråkstad samfunnshus relieff i hall

Servicesenteret

Servicesenteret ligger i 2. etasje i Kirkeveien 3. Dette leies ut kun til lag og foreninger som utøver sin virksomhet som en del av senterets intensjoner, samt åremålsdager for pensjonister. For informasjon og reservering kan du ta kontakt med Evy Hansen (64 87 87 05 eller på epost).

Torgleie

Øvre torg og gågata kan leies til forskjellige arrangementer/aktiviteter. Ski kommune har ønske om å skape et levende sentrum med mye aktivitet.

Lån en bod på torget

Det er gratis å låne de hvite trebodene på torget. Den som ønsker å låne en av bodene som står på torget kan sende en epost til LarsErik.Naess@ski.kommune.no. Skriv i eposten hvilken bod du ønsker å låne, hvem du er, hva du vil låne den til og hvor lenge. Det står totalt 10 boder på torget.  Boden øverst på torget mot Ski rådhus er bod nummer 1, neste er bod nummer 2 og så videre. Boden nederst mot gågata er bod nummer 10.

boder på torget

Generell informasjon

Søknadsfrist for all fast tildeling er 1. mai (bortsett fra på Servicesenteret). Søknadsfrist for fast trening i idrettshallene er 1. mai. Begge tildelingene vil gjelde for ett skoleår.

For mer informasjon og reservering av lokaler kan du ringe Evy (64 87 87 05) eller Anne Berit (64 87 87 06) for halleie.

Reglementer og priser: Her finner du fellesreglement for utleie av kommunale bygg i Ski kommune. Særreglement for de enkelte bygg får du ved henvendelse til Kultur og fritid (se tlf.nr. ovenfor). Nye utleiepriser fra 1.1.2017.

Skjenkebevilling: Det må søkes om skjenkebevilling ved arrangementer med alkohol, unntatt ved lukkede, private selskaper. Spørsmål rettes da til Arne Rønhovde, (64878536 eller mobil 92042456).


Publisert: 17.09.2015 12:58
Sist endret: 06.12.2017 15:30
Utleie av lokaler

Besøksadresse:

Idrettsveien 8
1400 Ski

Postadresse:

Postboks 3010
1402 Ski
      IsDev: False
      IsProd: True
      Current: prod
      Is("test"): False
      UrlPrefix: /external/ssp/
      Url("client-grunt/prokom/inter-ver3/prod/prokom.css"): /external/ssp/client-grunt/prokom/inter-ver3/prod/prokom.css