Kommunens arkiver for byggesak, oppmåling og vann og avløp blir digitalisert

Innbyggere og andre som ønsker dokumenter eller tegninger fra nevnte arkiver må bestille det ved å sende oss en epost.

Vi skal digitalisere arkivene våre i Ski og Oppegård kommuner for byggesak, oppmåling og vann og avløp.

Papirarkivene skal skannes, og dette innebærer at papirarkivene ikke vil være tilgjengelige på rådhuset i Ski for de som ønsker innsyn fra og med torsdag 31. oktober.

Ønsker du dokumenter eller tegninger fra Ski kommunes arkiver for byggesak, oppmåling eller vann og avløp, må du bestille dette ved å sende oss en epost til postmottak@ski.kommune.no.

Merk eposten med et av følgende i emnefeltet:
«Arkivmappe byggesak – gnr/bnr»
«Arkivmappe oppmåling – gnr/bnr»
«Arkivmappe VA – gnr/bnr»

Ski kommunes arkiv for byggesak, oppmåling og vann og avløp blir flyttet for digitalisering
Ski kommunes papirarkiver for byggesak, oppmåling og vann og avløp blir fraktet til Danmark for å bli digitalisert. Foto: Ski kommune

Publisert: 31.10.2019 09:01
Sist endret: 04.11.2019 09:05