Velkommen til markering av verdensdagen for psykisk helse torsdag 10. oktober

Her finner du program for vår markering av verdensdagen for psykisk helse torsdag 10. oktober. Alle er velkomne til å delta!

Program for dagen:

Kl. 07.30-09.00 på Ski stasjon: Utdeling av varm kaffe, klemmer og spredning av budskapet GI TID. Musikanter fra Kjeppestad gård vil underholde med sang og musikk.

Kl. 10.30-12.00 i Rådhusteatret: Arrangement av Ski pensjonistakademi. Innlegg fra Frivilligsentralen, Seniorkontakten og Frisklivssentralen kl. 10.30-11.00.

Kl. 09.00-14.45: Åpen dag hos Follo DPS med ulike foredrag og stands. Eget program for åpen dag hos Follo DPS finner du her. Adresse: Åsenveien 3.

Kl. 19.00 på Ski bibliotek: Refleksjoner om ungdom, prestasjonspress og idrett/skole ved Torstein Andersen Aase som blir intervjuet av psykolog og leder for psykisk helseteam i Ski kommune, Iver Strandheim.
Om kveldens gjest: Torstein Andersen Aase vil fortelle og dele av sin erfaring fra en karriere som profesjonell fotballspiller. Han vil snakke om prestasjonspress, balanse i livet som ungdom og ung voksen, og hvordan det kan oppleves å vokse opp blant det som av mange kalles "generasjon prestasjon". Torstein Andersen Aase kan se tilbake på fem sesonger i Tippeligaen for Stabæk og over førti aldersbestemte landskamper for Norge. Etter at han la fotballskoene på hylla har han holdt foredrag, skrevet kronikker og holdt innslag på tv og radio for å rette søkelyset mot psykisk helse blant barn, unge og voksne i idretten. I 2017 vant Torstein NISOs hederspris for sitt arbeid. Torstein er ferdigutdannet psykolog om ett år.
Arrangører er Ski kommune i samarbeid med Ski Futsal.

Alle arrangementene er gratis å delta på. Velkommen!

Arrangementene er et samarbeid mellom Ski kommune, Frivilligsentralen, Ski Stasjon, Kjeppestad gård,
Follo DPS, Ski Futsal og arbeidsgruppa i Ski kommune for Verdensdagen for psykisk helse.

verdensdagen for psykisk helse logo

Publisert: 09.10.2019 12:13
Sist endret: 22.10.2019 08:46