Vannlekkasje fra hovedvannledning i Ski

En stor lekkasje fra hovedvannledningen i Ski fører til at mange innbyggere i Ski vil oppleve brunt vann i kranene når reparasjonen er fullført.

En stor lekkasje fra hovedvannledningen i Eikeliveien i Ski berører noen beboere i Skråveien direkte ved at vannet deres blir borte i to-tre timer fra nå mens kommunalteknikk stanser lekkasjen.

Når vannet blir skrudd på igjen etter at reparasjonen er fullført, vil mange flere i Ski oppleve at vannet i kranene er brunt og fullt av luft en stund. La i så fall kaldt vann renne til det klarner.

Vaktmannskapet vårt prioriterer akkurat nå å reparere vannlekkasjen, men vil sende ut SMS-varsel med informasjon direkte til de få innbyggerne som mister vannet midlertidig nå i ettermiddag.

Følg Ski kommune på Facebook

Publisert: 13.02.2018 15:24