Facebook ikon Twitter logo Print side

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


I dag var første skoledag for elevene i Ski kommune

Ekstra forventningsfulle var nok 5 og 6 åringene som startet i første klasse.

 

Mynte på vei til sin første skoledag på Ski skole

 

Overraskende besøk til Hebekk skole

Å starte i første klasse er en minnerik dag man husker for resten av livet. Et stort steg og en milepæl er nådd. På Hebekk skole fikk elevene seg en ekstra overraskelse. Både ordfører Hanne Opdan og Jonas Gahr Støre kom for å ønske førsteklassingene lykke til.

Rett før seremonien skulle starte møtte Støre to av førsteklassingene Vilja og Olivia. De fortalte med iver hvor mye de gledet seg til å starte på skolen. Begge hadde pyntet seg, og hadde ny skolesekk på ryggen. Vi gleder oss skikkelig mye, eller grugleder oss på en måte sa de. Jentene fikk også hilse på ordfører Hanne Opdan. Det var veldig spennende å få se på det fine ordfører-kjedet Hanne hadde tatt på seg for anledningen. Olivia synes det var merkelig og gøy at kjedet hadde bilde av en hest med tre hoder!

Støre startet med å fortelle om sin første skoledag i 1967. Han husker han med full respekt bukket dypt for overlæreren sin.  Nå er det deres første skoledag og det er dere som er hovedpersonene. Et nytt og spennende kapitell starter for dere her i dag.   Jeg fikk fortalt at Hebekk skole er en syngende skole. At dere setter toner til det dere gjør synes jeg er flott.

Skolene i dag har vært fulle av forventingsfulle elever som er klare for nye eventyr. Noen syntes det var spennende å skulle starte i første klasse, og andre syntes det var litt skummelt.  

Vi ønsker alle elever lykke til med skoleåret!

Her er Vilja og Olivia fra Hebekk skole og Ola og Eilif fra Skotbu skole.


Publisert: 19.08.2019 13:41
Sist endret: 22.10.2019 08:46