Ski kommune spyler vannledningsnettet på Hebekk og Finstad ukene 46 og 47

Spyling av vannledningsnettet på Hebekk og Finstad vil foregå i ukene 46 og 47, i tidsrommet fra klokken 08.00 til 16.00.

Spylingen kan medføre urenheter i vannet og noe varierende vanntrykk, samt muligens luft i rørene.

Trykkvariasjoner, urenheter og luft kan også forekomme i andre forsyningssoner enn der det spyles.

Dersom vannet er urent eller det er luft i røret, la vannet renne en stund til det klarner. I enkelte tilfeller kan det også være nødvendig å rense siler i vasker.

Kommunen sender ut SMS-varsel om spylingen av vannledningsnettet i forkant til mobiltelefoner som er registrert på adressene i området.
Er du bedrifts- eller huseier med leietakere, ber vi om at du varsler de som leier hos deg.

Har du spørsmål om dette, ring kommunen på telefon 64 87 87 00.

vannkrane

Publisert: 08.11.2019 12:00