Si din mening om kommuneplanen

Nå har alle mulighet til å komme med innspill til hvordan vi utvikler Nordre Follo kommune. Kommuneplanutvalget i Ski vedtok 22. november 2018 å legge ut forslag til kommuneplan for Nordre Follo kommune på høring.

Ordfører Hanne OpdanVi har sammen med Oppegård laget en plan vi mener er et godt grunnlag for å utvikle vår nye kommune.

Hva mener du? Spør ordfører Hanne Opdan.

Høring

Høringsperioden er 7. desember 2018 til 1. februar 2019.

Gjestebud

Vi oppfordrer også innbyggere til å invitere til såkalte gjestebud for å diskutere kommuneplanen for Nordre Follo. Et gjestebud innebærer at innbyggere selv inviterer gjester hjem til seg, eller møtes et annet sted, for å diskutere ett eller flere tema som kommunen ønsker innspill til. Kommunen lager opplegg for gjestebudene og tar i mot innspill i etterkant. Er du interessert i å være gjestebudvert kan du ta kontakt med Helén Liebig-Andersen.

Se dokumentene

Se høringsdokumentene.

Du kan også se planforslaget i resepsjonen på Ski rådhus og biblioteket på Ski storsenteret.

Publisert: 06.12.2018 10:03
Sist endret: 07.12.2018 13:05