Nye parkeringsbestemmelser i Ski for El-bil og for søndagsparkering

Som en konsekvens av vedtak i kommunestyret 14.12.16 innføres parkeringsavgift for El-bil på de offentlige parkeringsplassene i Ski og det innføres avgiftsbetaling på de meste sentrumsnære parkeringsplassene på søndager mellom kl 08-18.

Parkering

Fra nyttår innføres parkeringsavgift også for el-biler på de offentlige parkeringsplassene i Ski. Det betyr at det vil gjelde samme takster for alle typer kjøretøy, og billett løses i parkeringsautomatene ved de enkelte plassene.

Merk også at det innføres avgiftsbetaling på de mest sentrumsnære parkeringsplassene på søndager kl 08-18. Dette vil tre i kraft så snart det er montert skilt som angir dette på de enkelte parkeringsplassene. Både lørdag og søndag vil det fortsatt være avgiftsfritt å parkere på plassene ved Ski nye kirke, Vestveien og på plassene i Idrettsveien ved stadion.

Samtidig samordnes regelverket for offentlige og private parkeringsselskaper over hele landet. Det betyr at det innføres felles gebyrstørrelser for brudd på parkeringsbestemmelser. De mest vanlige overtredelsene som utløpt parkeringsbillett, og billett som ikke er kontrollerbar, vil fra nyttår medføre et gebyr på 600,-. Det samme gjelder for brudd på bestemmelser om parkeringsforbud. Parkering på plass reservert for forflytningshemmede uten gyldig tillatelse vil gi et gebyr på kroner 900,-. Les mer om parkering og satser i Ski kommune.

Publisert: 22.12.2016 09:53
Sist endret: 22.11.2017 13:48
            IsDev: False
            IsProd: True