Ny assisterende rådmann i Nordre Follo

Rådmann i Ski kommune, Jane Short Aurlien, blir assisterende rådmann i Nordre Follo kommune fra 1. januar 2020.

I juni ble det klart at Lars Henrik Bøhler, rådmann i Oppegård kommune og kommende assisterende rådmann i Nordre Follo, ikke blir med videre i ny kommune. Bøhler har sagt opp sin stilling og starter i ny jobb i september.

Jane var et naturlig valg for stillingen som assisterende rådmann. Hun har solid ledererfaring og har hatt rådmannsrollen i over to år. Samtidig som hun har ledet omstillingsarbeidet i Ski, har hun vært sentral i arbeidet med å etablere Nordre Follo, sier Gro Herheim, som blir rådmann i den nye kommunen.

Jane Short Aurlien ser fram til nye utfordringer.

Jeg gleder meg til å gå inn i den nye rollen. Ambisjonsnivået for den nye kommunen er høyt. Nordre Follo skal være en organisasjon som ligger i front, og som leverer gode og fremtidsrettede tjenester. Det blir spennende å få jobbe tett sammen med rådmannen og alle våre dyktige medarbeidere for å gjøre Nordre Follo til en god kommune for både innbyggere og ansatte, sier hun.

Short Aurlien er tilbudt stillingen som assisterende rådmann etter drøfting med arbeidstagerorganisasjonene og berørte parter i Oppegård og Ski kommuner. Hun har i dag rollen som stabssjef for organisasjonsutvikling i Nordre Follo. Hvem som erstatter henne i denne funksjonen blir klart i løpet av høsten.

Jeg ser fram til et tett og godt samarbeid med Jane videre og er veldig glad for at hun har takket ja til dette viktige oppdraget, sier Herheim.

jane short aurlien
Jane Short Aurlien blir assisterende rådmann i Nordre Follo kommune fra 1. januar 2020.

Publisert: 30.07.2019 09:27
Sist endret: 22.10.2019 08:46