Mobilitetsuke med gratis frokost og sykkelreparasjon

16. - 22. september arrangerer Ski kommune og mange andre europeiske kommuner mobilitetsuka. Målet med mobilitetsuka er å synliggjøre hvordan du kan reise mer miljøvennlig, samtidig som du dekker transportbehovet ditt.

I år er hovedbudskapet for mobilitetsuka "Aktiv transport", og målet er å forbedre folkehelsen og livskvaliteten gjennom å fremme ren og bærekraftig transport i byer og tettsteder. Mindre trafikk gir også bedre luftkvalitet. Ved å velge et aktivt reisemiddel, som for eksemple å gå eller sykle, får du også bedre helse!

Som en del av mobilitetsuka vil Ski kommune tilby en enkel sykkelreperasjon på øvre torg i Ski sentrum på torsdag kl. 15-18. Sykkelreparasjonen er åpen for alle. Tilbudet er gratis!

Ski kommune vil også tilby en goodiebag med blant annet frokost til 100 syklister på Ski stasjon en av dagene i løpet av mobilitetsuka. Vi vil hemmeligholde dato og tidspunkt slik at flest mulig sykler hele uken.

Søndag 22. september er det verdens bilfrie dag, da oppfordrer Ski kommune alle innbyggene sine til å velge kollektivtransport, sykkel eller å gå til ulike gjøremål.

Vi håper mange vil ha glede av mobilitetsuka i år!

Les mer om mobilitetsuken

fotgjengere