Facebook ikon Twitter logo Print side

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Litteraturfest på Ski bibliotek

Det er tid for litteraturfestival! I uke 43 går Litteraturfestivalen i Akershus av stabelen på bibliotek rundt i hele fylket, og selvfølgelig også på Ski bibliotek. Her blir det spennende program for både små og store, hele uka!

Festivalen sparkes i gang tirsdag 22. oktober klokka 19.00. Da kommer nemlig Poesibussen til byen! Poesibussen skal kjøre rundt i hele fylket i festivaluka, og til Ski har den med både poesi og musikk. Da skal nemlig Agnar Lirhus lese fra diktsamlingen «Hva var det hun sa?», akkompagnert av jazzmusiker Stian Omenås. Det blir garantert en stemningsfull kveld!
Selve arrangementet foregår inne på Ski bibliotek, med nachspiel på Poesibussen etterpå.

For mange blir nok høydepunktet under festivalen bokbad med selveste Tom Egeland. Den bestselgende og kritikerroste krimforfatteren besøker Ski bibliotek onsdag 23. oktober klokka 19.00, og skal bokbades av biblioteksjef Leikny Wiersholm Egeland. Det blir også salg av bøker ved Norli, og signering – en god mulighet for å starte julehandelen tidlig!

Torsdag 24. oktober er som de fleste vet FN-dagen, og det markeres på internasjonalt vis. Mellom 11 og 14 blir det stands fra ulike organisasjoner, og noen smakebiter fra det internasjonale kjøkkenet. I tillegg vil Afra Amin Goraish klokka 12.00 holde kåseri om sine erfaringer med kvinners rettigheter i Sudan og Norge, et spennende og opplysende tema.

Barna får selvfølgelig også være med på festivalen. Hver dag fra mandag til fredag klokka 10.30 blir det lesestund for barn i barnehagealder på biblioteket. Deretter rundes festivalen av med feiring av teddybjørnens dag lørdag 26. oktober. Fra klokka 11 til 14 blir det et utvalg bamsete aktiviteter på biblioteket, med bamsete lesestund klokka 13. Ta med bamsen og kom!

Velkommen til en livlig festivaluke på Ski bibliotek!

litteraturfestival bilde tom egeland
Krimforfatteren Tom Egeland kommer til Ski bibliotek onsdag 23, oktober klokka 19.00. Foto av Tom Egeland: Raymond Mosken


Publisert: 22.10.2019 13:27
Sist endret: 22.10.2019 13:39