Invitasjon til folkemøte

Torsdag 11. januar klokka 19-21.30 blir det folkemøte om trafikksituasjonen og de statlige utbyggingene i Ski.

Lurer du på status for de statlige og fylkeskommunale utbyggingene i Ski, og hva som er planlagt i årene som kommer? Det angår deg og din hverdag.

Ordføreren ønsker deg velkommen til folkemøte!

Tid: Torsdag 11. januar 2018, klokken 19.00-21.30

Sted: Kommunestyresalen i 6. etasje i Ski rådhus

Ski kommune har invitert de statlige aktørene Bane NOR (tidligere Jernbaneverket), Statens vegvesen og Ruter samt Akershus fylkeskommune til å komme og informere innbyggere, næringsdrivende og andre interesserte om:

• Bane NORs Follobaneprosjektets delprosjekt Ski, inkludert utbyggingen av Jernbaneveien, ny gateterminal for buss og nye Ski stasjon
  • Statens vegvesens prosjekter og framtidige planer i Ski
  • Framdriften for Statens vegvesens utbygging av fylkesvei 152 Kirkeveien
  • Fylkeskommunens planer for ny videregående skole i Ski sentrum
  • Trafikksituasjonen i Ski

Aktørene som informerer i møtet vil sette av tid til å svare på spørsmål fra salen.

Det blir enkel servering.

Informasjonen som blir gitt i folkemøtet er basert på informasjon de statlige aktørene og fylkeskommunen ga politikerne i formannskapet i Ski høsten 2017.

Velkommen!

jernbaneveien november 2017

Bane NORs arbeider i Jernbaneveien er noe av det du får høre om i folkemøtet 11. januar. Foto: Ski kommune

Publisert: 05.12.2017 13:07