Hva synes du veiene skal hete?

16 veier i Oppegård og 16 veier i Ski skal få nye navn. Fram til 20. januar kan du komme med forslag til hva de nye navnene skal bli.

Veiskilt

I Oppegård og Ski er det flere enn 550 veinavn i bruk i dag. Noen av dem finnes i begge kommuner og fra 1.1.2020 må alle veier ha unike navn. Dette er viktig for å unngå misforståelser, spesielt for utrykningskjøretøy.

Nordre Follo kommune ønsker at mange, spesielt beboere, velforeninger og historielag, vil engasjere seg i å finne nye, gode veinavn.

Send inn dine forslag til nye veinavn i Ski kommune.

Send inn dine forslag til nye veinavn i Oppegård kommune.

Fristen for å sende inn forslag til nye veinavn er 20. januar 2019

Oppegård
Disse veiene får nytt navn: Balders vei, Bjerkeveien, Dalskleiva, Dalsveien, Einerveien, Kirkeveien, Orreveien, Ospelia, Parkveien, Rugdeveien, Skogveien, Tårnveien, Tømmerveien, Åsenveien.

Disse skal omadresseres: Skolebakken omadresseres til Kolbotn Terrasse. Stasjonsveien omadresseres til Sætreskogveien.

Ski
Disse veiene får nytt navn: Bakkeveien, Bekkeliveien, Damveien, Elgfaret, Fjellveien, Greverudveien, Hareveien, Holteveien, Jotunveien, Noråsveien, Røsslyngveien, Rådyrveien, Sagveien, Solveien, Sætreveien, Vestliveien.

Les mer på Nordre Follo kommunes nettside.

Publisert: 07.01.2019 14:58
Sist endret: 07.01.2019 15:12