Tilbud om besøk av energirådgiver fullbooket

Forrige uke startet Ski kommunes kampanje for energieffektivisering av boliger. I kampanjen tilbys energirådgivning på nett, telefon og ved hjemmebesøk av en energirådgiver. Kampanjen har hatt god respons, og tilbudet om hjemmebesøk er fullbooket.

Fredag ble det avtalt 25 hjemmebesøk, og ytterligere 35 er satt på venteliste. Ski kommune har derfor bestemt å utvide kampanjen én uke slik at noen av de som står på venteliste får tilbud om hjemmebesøk i perioden 26. til 30. juni. De dette gjelder får beskjed om dette denne uken.

Det vil også være mulig å få energirådgivning på telefon frem til 20. juni. Se mer informasjon om dette nedenfor.

Kunnskap og bevisstgjøring
Målsettingen med satsingen er å fremme kunnskap og bevisstgjøre innbyggerne om eget energibruk og gi råd om muligheter som kan bidra til lavere forbruk.

– Tilbudet er en del av kommunens arbeid med klima og miljø. Vi skal bidra til kunnskapsbygging og legge til rette for at innbyggere skal kunne ta miljøvennlige valg, sier miljørådgiver i Ski kommune Anders Berggren.

Onsdag forrige uke ble starten av kampanjen markert ved at ordfører Tuva Moflag fikk besøk av en energirådgiver fra Entelligens AS. Sammen gikk de gjennom bruken av Energiportalen - et verktøy for nettbasert energianalyse av boliger, og eventuelle tiltak som etterisolering, bytting av vinduer, installering av varmepumpe og solcellepanel.

ENØK-rådgivning

Gratis og uforpliktende energirådgivning
Hensikten med kampanjen er å motivere husholdningene til å redusere energibruken i egen bolig gjennom bruk av energiportalen, tilbud om hjemmebesøk av energirådgiver og energirådgivning på telefon og e-post. Du kan blant annet få råd om:

• Etterisolering av vegger og tak
  • Bytting av vinduer og dører
  • Installering av varmepumpe
  • Solceller
  • Fjerning av oljefyr
  • Alternative energikilder
  • Støtteordninger fra Enova

Energianalyse på nett
Energiportalen muliggjør objektiv nettbasert energianalyse av boligen din. I denne videoen får du veiledning til bruken av portalen.

Energirådgivning på telefon og epost
Energirådgiver besvarer henvendelser på telefon og epost til tirsdag 20. juni klokken 15.00.

Rådgivning på e-post: energiradgiver@entelligens.no
Rådgivning på telefon: 472 22 076

Hjemmebesøk av energirådgiver (OBS: Fullbooket!)
I uke 24 kan du få en energirådgiver hjem til deg. Dette er et begrenset tilbud så her gjelder det å være tidlig ute.

Ring 472 22 076 for avtale.

Mer informajson om ENØK-kampanjen finner du her.

Spørsmål?
Spørsmål om kampanjen kan rettes til miljørådgiver Anders Berggren i Ski kommune på telefon 458 32 467.

ENØK-kampanje

Publisert: 13.06.2017 13:02