Bli kjent med Nordre Follo kommune

I tiden framover vil du se informasjon om Nordre Follo kommune flere steder. Fra 19. august får alle innbyggere i Ski og Oppegård magasinet Nordre Follo fra A til Å i postkassa.

Ansatte, ildsjeler og andre innbyggere viser fram noe av den nye kommunen i film og magasin. Foto: Nordre Follo kommune

En informasjonskampanje om Nordre Follo kommune skal bidra til at du som framtidig innbygger kan bli bedre kjent med den nye kommunen din. Det er laget film, magasin, et interaktivt kart – og flere steder i kommunen kan du se roll-ups og brosjyrer.

Det er kommunens ansatte og innbyggere som er i fokus i både filmer og magasin. Ansatte innenfor skole, barnehage, helse, park og administrasjon viser fram hvem kommunen er og gjør for alle de som bor i kommunen vår. Alle som deltar i filmen og i magasinet er enten ansatte og/eller innbyggere i Ski og Oppegård kommune.

Filmen «Sammen skaper vi Nordre Follo»

Først ut er filmen «Sammen skaper vi Nordre Follo». Den blir vist på nett, i sosiale medier og på ulike skjermer i Ski og Oppegård kommune fra 12. august. I filmen blir du kjent med noen av de 4 700 unike ansatte og 58 317 unike innbyggerne våre, som forteller om sin hverdag i kommunen. Visste du for eksempel at hjemmetjenesten i Nordre Follo er på 348 000 hjemmebesøk årlig? At vi får 8 307 barn i grunnskolen og 3 359 barn i barnehagen, og 130 kilometer blåmerkede stier de kan boltre seg på? Eller at bibliotekene våre låner ut 164 003 bøker i året, at vi har 7 500 gatelykter, 741 lærere og 125 kvadratkilometer turskog?

Magasinet «Nordre Follo fra A til Å»

Bor du i Ski eller Oppegård kommune får du «Nordre Follo fra A til Å»-magasinet i postkassen mellom 19. og 21. august. Dette er et informasjonsmagasin til innbyggere, så de som har reservert seg mot reklame vil også få magasinet.
Her blir du bedre kjent med flere av de ansatte i Nordre Follo og noen av våre innbyggere, krydret med tall og fakta om den nye kommunen, bokstavelig talt fra A til Å.
Du finner også informasjon om kommunestyre- og fylkestingsvalget i september. Vi håper du vil få glede av magasinet, og finner både ting du visste og kanskje ikke visste om vår nye kommune.

Kartet «Sammen skaper vi Nordre Follo»

19. august lanserer vi et interaktivt kart. Der kan du bli kjent med offentlige tjenester, som togstasjoner, barnehager, skoler og sykehjem. I tillegg finner du turløyper, badeplasser og andre fine steder i kommunen din. Vi ønsker at du blir med og legger inn ditt favorittsted, eller andre ting du vil vise fram. Er du klar for å gi slipp på ditt hemmelige blåbærsted? Tanken er at vi skal bygge ut kartet fram mot 2020, så vi får et fullverdig og spennende kart vi kan ha glede av i mange år framover.

Du kan lese mer om den nye kommunen på www.nordrefollo.kommune.no eller følge Nordre Follo 2020 på Facebook eller Instagram.

Publisert: 14.08.2019 12:33
Sist endret: 14.08.2019 12:46