Besøk fra Jiangsu-provinsen i Kina

Mandag 11.06 fikk kommunen besøk av en delegasjon fra Hai`an i Jiangsu-provinsen i Kina.

Ski kommune fikk besøk fra Kina

En delegasjon fra Hai`an i Jiangsu-provinsen ønsket en studiereise til Norge hvor de kunne besøke en lokal kommune , og valget falt på Ski. Det er ikke første gang kommunen har hatt besøk fra Kina.

Mandag morgen tok ordfører Hanne Opdan imot delegasjonen fra Hai`an på rådhuset hvor de skulle starte dagen. Der fikk de et innblikk i kommunens planer og samarbeid med det lokale næringslivet. I møtet ble det blant annet vist frem hva Ski kommune arbeider mot, som for eksempel at kommunen skal være Norges beste oppvekstkommune, og at det skal være et likeverdig tilbud til alle innbyggerne.
Delegasjonen ble etter møtet invitert med til lunsj på Waldemarhøy, men før det fikk de være med å se utviklingen av den nye Follobanen.

Etter besøket i Ski kommune reiste de videre på studietur til Stockholm.

Publisert: 12.06.2018 14:07
Sist endret: 13.06.2018 09:17