Facebook ikon Twitter logo Print side

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Arbeidshelg på Østfoldbanen

Bane NOR varsler stenging av togstrekningen Oslo S-Halden og Ski-Kråkstad fra natt til lørdag 12. oktober fram til søndag 13. oktober ca. kl. 14.00.

Sjekk reiseplanleggeren til Entur eller togselskapenes nettsider/apper for informasjon om hvordan trafikken avvikles i stengingsperiodene.

Bane NOR minner om at det er farlig og forbudt å ferdes i eller nær jernbanesporet og høyspenningsanlegget. Selv om den vanlige togtrafikken er innstilt, kan det komme arbeidstog på sporet når som helst.

I samband med byggingen av Follobanen skal det gjøres arbeid både ved Oslo S og ved Ski stasjon. På Oslo S skal det kjøres skinnegående pakkmaskin på spor 17 for å stabilisere sporene. Det skal også etterfylles pukk.

I Ski skal det utføres jernbaneteknisk arbeid på stasjonen og sør for Finstadtunnelen, blant annet skal det monteres fundamenter for sporvekselvarme. I Ski-morenen skal det monteres master for kontaktledninger. Denne helgen skal det også gjøres kvalitetskontroller av jernbanetekniske installasjoner.

Les mer om hva som skal gjøres på Bane NORs nettsider.


Publisert: 10.10.2019 11:45
Sist endret: 22.10.2019 08:46