Avlyst: 65+ kjøreopplæringskurs våren 2019

Dette kjøreopplæringskurset er dessverre avlyst på grunn av for få påmeldte.

NB! Kurset er dessverre avlyst.

I perioden 13. - 20. mars 2019 tilbys oppfriskningskurs for deg som har sertifikat og er over 65 år, for å sikre trygge og dyktige eldre sjåfører i trafikken. Kurset har både en teoretisk og en praktisk del som er basert på Veidirektoratets norm.

Tid, sted og dato

Teoridager avholdes på Langhuset på Langhus: 13. mars, 18. mars og 20. mars fra kl. 10 – 14 alle dagene.

Praktiske øvelser/demokjøring: Det blir satt av to dager til praktiske øvelser. Dato og klokkeslett avtales individuelt under kurset. Pris for kurs inkl. kursmateriell er 1500 kr.

Påmelding

Direkte påmelding til kursleder Cato Myhrvold: Tlf.: 920 52 793, e-post: firmapost@cmt.no

Ta gjerne kontakt med seniorkontakten i Ski kommune dersom du har spørsmål.

Kurset arrangeres av Ski kommune, som en del av arbeidet med Trygge lokalsamfunn, i samarbeid med Cato Myhrvold Trafikkskole og Autoriserte trafikkskolers landsforbund (ATL).

bil om vinteren

Publisert: 07.03.2019 09:17